16 січня 2014

Конкурс грантів Фінського Фонду Місцевого Співробітництва

Посольство Фінляндії оголошує конкурс грантів за програмою Фінського Фонду Місцевого Співробітництва на 2014 рік. Заяви на отримання грантів та додатки потрібно надіслати до Посольства,не пізніше 16:00, 2 лютого, 2014 року.
Фінський Фонд Місцевого Співробітництва (Фонд) - це фонд, яким керує Посольство Фінляндії в Україні.
Фонд спрямованний на підтримку ініціатив місцевих неурядових організацій (НУО), науки і технологій суспільства, університетів та інших навчальних та науково-дослідних інститутів, незалежних ЗМІ, громадських адміністрацій та культурних закладів, Торгових Палат, організацій, що сприяють експорту та інвестиціям, підприємствам, організаціям ринку праці та іншим установам, таким як: фундації, релігійні громади або урядові установи, які прагнуть просувати нижче приведені цілі, громадські організації (ГО) та регіональні установи.

03 січня 2014

БФ «Подільська громада» оголошує конкурси грантів

До 24 січня можна стати учасником конкурсів грантів, оголошених БФ «Подільська громада».
Мета першого конкурсу «Світлі вчинки» - підготовка проектних пропозицій для проведення благодійних, культурно-розважальних, навчальних заходів для малозабезпечених та багатодітних сімей в рамках міжнародного заходу «Епідемія доброти».
Розмір грантової допомоги: 1000 грн. – 2000 грн.
Реалізація проекту – 17-23 лютого 2014 р. Деталі про умови конкурсу можна отримати за посиланням.
Мета другого конкурсу «Атмосфера українських традицій» - підготовка проектних пропозиції для проведення культурно-розважальних, навчальних та інших заходів з дітьми та молоддю в школах-інтернатах, дитячих будинків з метою відновлення та популяризації українських традицій, створення сприятливих умов для отримання нових та цікавих знань, умінь і навичок дітьми та молоддю нашої громади, які не завжди мають доступ до участі в подібних заходах. 
Розмір грантової допомоги: 3 000 грн. – 4000 грн.
Проекти мають розпочатись з 1 лютого 2014 року і закінчуватись не пізніше 30 березня 2014 року. Деталі про умови конкурсу можна отримати за посиланням.