29 січня 2016

Проект «Створення центрів соціальної активності для осіб похилого віку»

Мета конкурсу: підтримка місцевих ініціатив зі створення центрів соціальної активності для одиноких малозабезпечених громадян похилого віку та надання їм якісних соціальних, юридичних та побутових послуг. Програма також передбачає підготовку співробітників та волонтерів для центрів соціальної активності, забезпечення цих центрів необхідним обладнанням та залучення до співпраці державних та приватних юридичних, культурних та соціальних установ.
Конкурс проводиться в рамках проекту «Створення центрів соціальної активності для осіб похилого віку», який реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Фонду Монсанто.

Географія конкурсу: Черкаська, Вінницька та Тернопільська області.

15 січня 2016

Мікропроекти від Посольства Федеративної Республіки Німеччина

Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2016), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення їхньої довгострокової дієвості. 
Хто може подавати заявку? 
Заявки до закінчення терміну подання заявок можуть подавати організації / установи (не підприємства), не спроможні профінансувати свій проект самотужки.

11 січня 2016

Конкурс проектів на отримання фінансування від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва

Увага! Змінилася процедура розгляду заявок!
Усім заявникам необхідно надіслати лише нову аплікаційну форму, ретельно заповнену англійською мовою. Лише кандидам відібраним для участі у другому турі необхідно надіслати повну проектну пропозицію із супровідними документами.
Фіналісти будуть відібрані із цієї групи, ми зв'яжемося з ними для подальшого підписання договору і т. д.
Примітка: заявки мають бути заповнені лише англійською мовою, під час обох турів.
Загальна інформація:
Фінський Фонд Місцевого Співробітництва (LCF) – Фонд, яким управляє Посольство Фінляндії в Україні.
Фонд спрямований на підтримку місцевих (українських) неурядових організацій (НУО).
У деяких випадках також інші організації можуть подавати свої заявки, наукові та дослідницькі інститути, незалежні ЗМІ та заклади культури.
Кожний окремий випадок має кваліфікуватися як офіційна допомога розвитку (ОДР) та відповідати офіційній політиці розвитку Фінляндії:
Мета Фонду – підтримати сильні та активні громадські організації, що є важливою складовою дієвої демократії та відкритого суспільства.

05 січня 2016

Конкурс соціальних проектів для сільських громад

Фонд «Монсанто» оголосив про початок чергового раунду прийому пропозицій соціальних проектів для сільських громад від громадських організацій, що триватиме з 1 січня до 29 лютого 2016 року.

В Україні Фонд «Монсанто» приймає пропозиції проектів для надання грантів за такими напрямами: