19 січня 2017

Безоплатна допомога об’єднаним громадам від Корпусу Миру США

Корпус Миру США в Україні (Peace Corps) надає підтримку об'єднаним громадам під час впровадження реформ децентралізації.Українська сторона може запросити фахівця, який консультуватиме громаду протягом одного або двох років, починаючи з серпня 2017 року. Дедлайн надсилання запиту - 31 січня 2017 року.

Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році. Організація співпрацює з багатьма прогресивними установами. Американські добровольці живуть і працюють пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто тривають усе життя.
Цілі:
  • допомагати громадянам України шляхом надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації;
  • сприяти кращому розумінню американців українцями;
  • сприяти кращому розумінню українців з боку американців.
У рамках проекту «Розвиток громад» Корпус Миру делегує в громаду спеціаліста, котрий допомагає оцінити потреби цієї громади, організаційну спроможність органів місцевого самоврядування/ громадських організацій, консультує в питаннях стратегічного планування, внутрішнього управління, проектної роботи тощо.

До 31 січня 2017 року необхідно надіслати:
  • анкету для запрошення волонтера;
  • список партнерів (до 4-партнерських організацій, серед яких можуть бути органи місцевої влади, з якими співпрацює приймаюча організація);
  • план роботи.
До березня 2017 року:
  • анкети 2-х родин, які згодні приймати в себе волонтера протягом перших шести місяців.
Волонтер працюватиме з приймаючою установою впродовж одного або двох років, починаючи з серпня 2017 року.

Детальна інформація та необхідні документи:


Про Peace Corps читайте тут. Про проект «Розвиток громад» можна дізнатися тут.

Контакти:
Корпус Миру США в Україні
(044) 391 66 20

Немає коментарів:

Дописати коментар