10 лютого 2021

ПРОЄКТ «ШКОЛА МОЛОДИХ ТА СВІДОМИХ ЛІДЕРІВ»

Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування реалізує проєкт «Школа молодих та свідомих лідерів», який розроблено у партнерстві з Фундацією «FERSO» (Лодзь, Польща), Комунальним закладом Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат (Вінниця, Україна) та Громадською організацією «Ідеї для людей» (Вінниця, Україна).

Мета проєкту полягає у підвищенні кваліфікацій молоді, зокрема молодих активістів територіальних громад Вінниччини, представників громадських організацій, через підвищення їх знань та компетенцій в управлінській, проектній та інших сферах, які дозволять вивчати потреби громад та сприятимуть інтеграції молодих людей для вирішення конкретних проблем.

Цільова аудиторія: 16 ініціативних та активних молодих людей віком від 18 – 24 років з територіальних громад Вінниччини.

Заходи в рамках проєкту: дводенний тренінг та онлайн зустрічі за участі польських тренерів; п’ятиденна школа «АКТИВ ГРОМАДИ – молодь готова до співпраці та змін».

Основні критерії для відбору: вік 18-24; активна громадська та/або студентська діяльність; проживання/реєстрація в одній з територіальних громад Вінницької області; мотивація до участі в проєкті; готовність досліджувати, співпрацювати з владою та розвивати власні територіальні громади.

Участь в проєкті безкоштовна!

Дедлайн реєстрації до 18:00 год 15.02.2021 р. за посиланням https://forms.gle/7jH7HL57oqm1q8Yi6

Враховуючи можливість формування у нашій громаді молодіжних лідерів і кваліфікованих спеціалістів, запрошуємо активних, цілеспрямованих, молодих барчан до участі в проєкті. За довідками звертатися за телефоном: 096 775 71 47.

Немає коментарів:

Дописати коментар