16 лютого 2021

House of Europe шукає партнерів у регіонах

Скучили за офлайн подіями? Бракує нових вражень та мотивації? Запросіть House of Europe до свого міста, і ми разом з місцевими організаціями запропонуємо серію крутих культурних, освітніх та бізнесових активностей. 
До 16 березня Дім Європи шукає партнерів у регіонах, а саме:
Команди менеджерів з міст, яким бракує культурної інфраструктури. На кілька тижнів (між червнем та вереснем 2021 року) ви прийматимете у своїх містах мобільний павільйон, що стане нашим спільним проєктом: ми разом складемо програму, яка зацікавить місцевих жителів, та втілимо її у життя. 
  • Мобільний павільйон — пересувне «представництво» House of Europe, що мандрує українськими містами й на кілька тижнів стає магнітом для місцевих жителів. Ми відвідаємо міста, яким бракує культурної інфраструктури, але не бракує потенціалу громади. Для нас не важлива кількість жителів, адже хочемо привезти павільйон туди, де він потрібний найбільше ( http://bit.ly/2NHDKdF). 
     Більше про конкурс - http://bit.ly/2NG9C35
  • Команди працюючих та успішних креативних просторів в обласних центрах Навесні 2022 року ви прийматимете у себе поп-ап хаб та фестиваль креативності House of Europe Festival. 
Поп-ап хаб — це тимчасове «представництво» House of Europe у місцевому креативному просторі, де можна дізнатися про можливості ЄС для українців, навчитися подавати заявки, надихнутися на кінопоказі або концерті та відпочити у лаундж-зоні. Поп-ап хаб триває щонайменше три тижні й завершується дводенним фестивалем креативності House of Europe Festival. Він об’єднує лекції та особисті поради практиків з ЄС та України, простір для знайомства з успішними українськими та європейськими креативними стартапами, нетворкінг, кінопокази, концерти та вечірки (http://bit.ly/3tXhFLT). 

Більше про конкурс - http://bit.ly/2NG9C35
Ваша команда може подати заявку на обидва конкурси для партнерів, але в такому разі ви не зможете прийняти в своєму місті і мобільний павільйон, і поп-ап хаб.
Дізнайтесь більше про регіональні програми House of Europe та конкурс з пошуку партнерів під час онлайн-презентації Регіональні програми House of Europe: пошук партнерів 25 лютого, о 16:00 на нашій фейсбук сторінці.

Немає коментарів:

Дописати коментар