13 листопада 2010

Запросіть волонтера Корпусу Миру

    Вам цікаво спілкуватися з представником іншої культури? Ви хотіли б дізнатися більше про Сполучені Штати Америки та американців таких, якими вони є, насправді? Вас цікавить західний досвід та неординарний підхід до вирішення проблем в ваших громадах? Вам потрібна допомога у розвитку вашої організації? Ви хотіли б знайти нових партнерів в США та Україні? Вам цікавий американський досвід в сфері фандрейзингу, в управлінні громадськими організаціями та проектами?

Якщо Ви позитивно відповіли хоча б на одне з вищезгаданих питаннь, можливо Вам буде цікаво співпрацювати з волонтером Корпусу Миру з Проекту розвитку громад?

Корпус Миру – неполітична, нерелігійна організація, яку було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою професійного обміну та зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур. В Україні Корпус Миру працює з 1992 року на підставі двосторонньої угоди між Президентами США та України про започаткування програм Корпусу Миру в Україні.

Програма Корпусу Миру зареєстрована в Міністерстві економіки України як проект технічної допомоги. Ми пропонуємо Вам запросити волонтера Корпусу Миру з Проекту розвитку громад. Волонтери цього Проекту співпрацюють з неурядовими організаціями, благодійними фондами, бібліотеками, музеями, органами місцевого самоврядування, місцевими органами державної влади, державними центрами зайнятості та підвищення кваліфікації, навчальними закладами.

Волонтери працюють з українськими організаціями протягом двох років, допомагаючи в розробці та реалізації проектів соціальної, економічної, культурної, екологічної спрямованості, які орієнтовані на розвиток місцевих громад, міжсекторне співробітництво та активізацію громади у вирішенні власних проблем.

Якщо Ви зацікавлені, контактуйте, будь ласка, з менеджером Проекту розвитку громад Маратом Кюрчевським (контактна інформація наведена нижче). У додатку до Вашої уваги пакет документів щодо запрошення волонтера.

Заявки на запрошення добровольця на 2011-2013 роки приймаються до 15 грудня 2010 року.


Контакти
Марат Кюрчевський
Корпус Миру США в Україні
mkurchevsky@peacecorps.gov
(044) 391-66-21
http://ukraine.peacecorps.gov/

1 коментар:

  1. Волонтери Корпусу Миру - це справжня знахідка для бібліотек! Безкоштовне вивчення англійської мови (з носієм мови!) та ще й допомога у написанні та реалізації проектів. Ваша громада тільки виграє, завпросивши волонтера до себе в гості!

    ВідповістиВидалити