15 вересня 2014

Конкурс для громад Львівської, Вінницької та Кіровоградської областей

У рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» Український фонд соціальних інвестицій оголошує другий тур конкурсного відбору мікропроектів.
Фінансування Проекту здійснюється за рахунок гранту Уряду Німеччини через німецький банк розвитку KfW.
До участі у конкурсі запрошуються територіальні громади наступних районів Львівської, Вінницької та Кіровоградської областей.

У Львівській: Бродівського, Городоцького, Дрогобицького, Жидачівського, Жовківського, Золочівського, Миколаївського, Мостиського, Перемишлянського, Пустомитівського, Самбірського, Сколівського, Сокальського, Старосамбірського, Стрийського, Яворівського, міст Борислав, Моршин, Новий Розділ, Трускавець, Вінники та смт. Рудне, Брюховичи.
У Вінницькій області: Барського, Бершадського, Вінницького, Гайсинського, Жмеринського, Іллінецького, Калинівського, Крижопільського, Липовецького, Літинського, Могилів-Подільського, Мурованокуриловецького, Немирівського, Оратівського, Погребищенського, Теплицького, Тиврівського, Томашпільського, Тростянецького, Тульчинського, Хмільницького, Чернівецького, Чечельницького, Шаргородського та міста Ладижин.
У Кіровоградській: Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Добровеличківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Маловисківського, Новгородківського, Новоархангельського, Новомиргородського, Новоукраїнського, Олександрівського, Олександрійського, Онуфріївського, Петрівського, Світоловодського, Ул’янівського.
У рамках Проекту планується впровадження мікропроектів на рівні громад сіл та малих міст (до 50 тис. населення).
Участь громад у Проекті полягатиме у реалізації мікропроектів на базі об’єктів соціальної сфери: шкіл; дитячих садків; амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів; будинків культури, клубів, бібліотек; водогонів.
Реалізація мікропроектів передбачає проведення ремонтно-будівельних робіт, придбання обладнання, проведення навчання та консультаційних послуг для громад. УФСІ фінансуватиме 80% вартості мікропроектів.
Загальні умови для мікропроектів:
  • об’єкт соціальної сфери, що пропонується для участі у конкурсі має бути обраним загальними зборами громади;
  • оцінена вартість мікропроекту має бути не меншою 500 000 грн. та не більшою ніж 2 000 000 грн.;
  • місцева громада повинна вкласти в реалізацію мікропроекту не менше 20% вартості;
  • громадою, на підтвердження реальності технічного рішення, надана проектно-кошторисна документація, погоджена УФСІ та затверджена згідно вимог діючого законодавства;  
  • мікропроект повинен мати істотний позитивний вплив на енергозбереження. Перевагу матимуть мікропроекти, які містять комплексні рішення з питань енергозбереження, а саме: утеплення будівлі, використання відновлюваних та альтернативних джерел енергії, запровадження енергоефективних заходів у мережах тепло та електропостачання будівель;
  • відсутні будь які серйозні конфлікти, вирішені усі правові питання  стосовно впровадження мікропроекту ;
  • мікропроект відповідає діючим вимогам щодо охорони навколишнього середовища.
Для участі у конкурсі кожна громада має надати УФСІ наступний перелік документів:
  1. Витяг з протоколу Загальних зборів громади, завірений підписом та печаткою сільського голови, про вибір пріоритетної проблеми, обрання Агенції з впровадження та з рішенням щодо розміру місцевого внеску до мікропроекту; лист реєстрації присутніх, а також 3 фотографії загальних зборів на їх підтвердження (фото президії, голосування, загальний план, щоб пересвідчитись у кількості присутніх);
  2. Мікропроектна пропозиція встановленої форми з додатками: Загальна інформація про інфраструктуру населеного пункту; Реєстраційний список учасників загальних зборів громади; Довідка про власника об'єкту впровадження мікропроекту; Гарантійний лист від організації власника об'єкту про взяття на облік вартості ремонтно-будівельних робіт, які будуть виконані в результаті впровадження мікропроекту; Гарантійний лист власника об'єкту про збереження об'єкту у власності (заборона відчуження) не менш як на 15 років; План забезпечення життєздатності об'єкту після закінчення робіт.
  3. Комплектна проектно-кошторисна документація, погоджена та затверджена у встановленому порядку.
  4. Угоду на здійснення авторського нагляду за виконанням ремонтно-будівельних робіт (угода має містити положення щодо матеріальної відповідальності проектанта за невчасне надання послуг з авторського нагляду).
Кінцевий термін подання документів на конкурс – 10 жовтня 2014 року. 
Документи мають бути подані за наступними адресами:
- для громад Львівської області: 79058, м. Львів, вул. Липинського, 11, кімн. 407, тел. (032) 231 85 04. Контактна особа: Костіна Надія, тел. (067) 700 5061.
- для громад Кіровоградської області: Документи мають бути подані за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Дворцова, 64/53, 4-й поверх. Контактна особа: Фазилова Зарема, тел. (050) 220 46 12
- для громад Вінницької області:
Контактна особа: Сісько Дмитро, тел. (050) 7150269.

Немає коментарів:

Дописати коментар