15 січня 2016

Мікропроекти від Посольства Федеративної Республіки Німеччина

Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (макс. 6 місяців, завершення щонайпізніше 15.10.2016), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення та на забезпечення їхньої довгострокової дієвості. 
Хто може подавати заявку? 
Заявки до закінчення терміну подання заявок можуть подавати організації / установи (не підприємства), не спроможні профінансувати свій проект самотужки.
Умови надання проектного сприяння 
Посольство підтримує організації/установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування, за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансової природи, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами. 

Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8 000 євро.
  • Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються винятково в Україні.
  • Проект не повинен призводити до повторних зобов'язань Посольства. 
  • На одну організацію/ об'єднання/ установу може бути подана лише одна заявка.
  • Ініціатор/ виконавець проекту повинен бути в змозі самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.                                              
Заходи з надання підтримки приватним особам, підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників не можливі. 

Термін подання заявок 
Будь-ласка, подайте Ваші заявки до 26.02.2016 (проекти з датою /проставленою на поштовому штампі/, пізнішою за 26.02.2016, не будуть розглядатися).

Заявний формуляр

Заявний формуляр та зразок плану фінансування Ви знайдете на нашій домашній сторінці за адресою: http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/04/Entwicklungspol__Zusammenarbeit/Kleinstprojekte__2016.html  
Прохання заповнити формуляр повністю мовою за Вашим вибором, з обов’язковим долученням короткого опису проекту німецькою чи англійською мовами (макс. 500 знаків), після чого він має бути підписаний двома відповідальними особами організації-заявника і надісланий винятково поштою на адресу: 

Посольство Німеччини в Україні 
Економічний відділ (wi-13) 
вул. Богдана Хмельницького, 25 
01901 Київ 

Розглядаються лише повністю заповнені заявки з планом фінансування. 
На неповністю заповнені заявки відповідь не дається.


Немає коментарів:

Дописати коментар