31 липня 2020

Google для Вашого бізнесу. Реєстрація на серію вебінарів

Громадська спілка Інститут Місцевої Демократії «Відкрите суспільство» запрошує жінок взяти участь в курсі вебінарів по додаткам від Google, які допоможуть розуміти та знаходити клієнтів для Вашого бізнесу. В рамках курсу будуть розглянуті наступні додатки: Google Мій Бізнес, Google Alerts, Google AdWords, Google Keyword Planner, Google Analytics, Google Trends, та здійснено огляд G Suite.

Курс спрямовано на посилення цифрових навичок для ведення бізнесу, збільшення можливостей до модернізації бізнес процесів та зменшення негативного впливу пандемії COVID-19.

Для участі в курсі вебінарів потенційним учасницям необхідно заповнити реєстраційну анкету до 4 серпня 2020 року за посиланням.

Вебінари будуть проводитись в період з 17 серпня по 17 вересня через додаток Zoom.

Участь в курсі вебінарів є безоплатною.

Програма курсу за посиланням

Кінцева дата подання реєстраційних анкет: 4 серпня 2020 (включно). Всі зареєстровані учасниці отримають підтвердження про реєстрацію на власні електронні скриньки.

Проєкт реалізується завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів швидкого реагування для жіночих організацій, спрямованого на просування економічних можливостей для жінок в умовах негативного впливу COVID-19, що впроваджується «Українським Жіночим Фондом» за підтримки Європейського Союзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар