14 грудня 2020

Тренінг "Активні громадяни" для бібліотек

Запрошуємо бібліотеки та їх активних відвідувачів на онлайн - тренінг "Активні громадяни", який відбуватиметься 16-18 грудня 2020 року з 10 до 13 години на платформі ZOOM.
Участь у всіх днях тренінгу обов'язкова.
Для участі заповніть реєстраційну форму https://bit.ly/3gB0g5w до 15 грудня.
Тренінг організовано ГО "Конгрес Активістів Культури" спільно з БФ "Бібліотечна країна".
“Активні громадяни” – програма Британської Ради для громадян у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.
Мета програми полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.
Тренінг програми "Активні громадяни" буде присвячено набуттю навичок міжкультурного діалогу й мережевого співробітництва, поглибленню знань про місцеву громаду, а також національні та глобальні громади, формуванню навичок впровадження соціальних дій на користь власної громади.
Наскрізна тема тренінгу - створення проєктів соціальної дії, що сприятимуть "Транзитному діалогу" та трансформації суспільства через роботу в громаді.
Результатом тренінгу стануть проекти соціальної дії, спрямовані на покращення життя громади, пріоритетним напрямком яких є побудова діалогу у громадах на засадах рівних можливостей, поваги до різноманіття. Британська Рада здійснюватиме фінансування проектів, які будуть подані учасниками тренінга та відібрані менеджерами програми "Активні громадяни" Британської Ради. Можливість отримати фінансування в розмірі 15 000 грн на свою соціальну дію.
Детальну інформацію про діяльність Британської Ради в Україні можна знайти на офіційному сайті http://www.britishcouncil.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар