12 лютого 2021

Програма СИЛА оголошує нову менторську ініціативу

Менторство - це взаємовигідне партнерство як на професійному, так і на особистому рівні. Це процес «Віддавай і отримуй», адже ви не лише заряджатимете своїми порадами та підтримкою інших, а й опануєте мистецтво наставництва та збагачуватимете себе новим досвідом. Відчуваєте в собі СИЛУ стати наставником/цею для молодих змінотворців? Переконані, що активність жителів громади та згуртованість – запорука її успіху? Готові своїм ентузіазмом заряджати інших та ділитися досвідом? Вам часто кажуть, що ваші поради мотивують гори звертати? Хочете долучитись до волонтерського руху та стати рушійною силою змін? Тоді нам потрібні саме ви! 
Запрошуємо долучитися до дворічної програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді), яку втілюють в життя IREX в Україні (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) у партнерстві з БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Державного департаменту США, та разом стати тією силою, яка згуртує молодь, розкриє її потенціал та створить належні умови для інтеграції внутрішньо переміщеного населення. 
Програма СИЛА розшукує 15 менторів/ок для наших 30-ти членів Молодіжної Консультативної Ради СИЛИ (про МКР більше можна дізнатися тут: http://surl.li/ilag). 

Долучившись до програми, ви: 
  • Отримаєте ефективний досвід творення соціальних змін у своїй країні. 
  • Матимете можливість нових знайомств з молодіжними лідерами з різних куточків України. 
  • Долучитеся до формування майбутніх лідерів.    
  • Триматимете руку на пульсі сьогочасності. 
  • Станете частиною команди СИЛИ. 
  • Зміните чийсь світ на краще. 
Наші ментори/ки супроводжуватимуть амбасадорів/ок впродовж їхнього шляху СИЛИ, що означає: 
  • Допомагатимуть молоді розкривати її потенціал впродовж програми СИЛА. 
  • Надаватимуть постійну підтримку та консультуватимуть щодо громадської активності, командної роботи, лідерства, проєктної діяльності, та/або особистої продуктивності. 
  • Матимуть можливість взяти участь у розробці тренінгів, навчальних матеріалів, фасилітації тренінгових сесій. 
  • Сприятимуть налагодженню співпраці молоді з різних громад, забезпечуватимуть обмін досвідом. 
  • Надаватимуть підтримку амбасадорам під час реалізацією проєкту у громаді. 
Програма триватиме з березня до серпня 2021 року. Ваша залученість як менторів передбачає участь в онлайн-зустрічах, які відбуватимуться два рази на місяць. Протягом програми будуть запропоновані додаткові можливості, спрямовані на посилення взаємодії та залученості до програми. Ми переконані, що синергія менторів та амбасадорів стане потужною силою позитивних змін у громадах. І ваша заявка - це перший крок до них. 

Дедлайн подання заявок - 20 лютого 2021 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар