10 травня 2013

“СУП - створи успішний проект!”

18-19 травня в Києві проходитиме захід “СУП - створи успішний проект!”

СУП - це безкоштовна дводенна серія майстер-класів та прикладних тренінгів зі створення успішних проектів від крутих Київських спікерів!

Ти зможеш:
Знайти нові ідеї для проектів, яких ще не було в твоєму місті;
Отримати кваліфіковану допомогу в їх розробці від досвідчених проектних менеджерів;
Набратися зв’язків з усієї України;
А також погуляти Києвом і розвіятися

Подробиці

Навіщо це?
Хочу змінити світ, але не знаю як … Всі інструменти, якими користуюсь, перейшли у спадок від попередників, застаріли і вже не працюють … Хочу створити новий проект, але не знаю, де знайти однодумців …

Для кого?
Цей проект для тих, хто хоче щось змінити в своєму житті і житті інших людей за допомогою цікавих, корисних проектів. Не має значення, що ти знав і робив до цього, тому що зараз рестарт! Ми всі почнемо з початку або продовжимо шлях до нових висот.

Що буде?
Майстер-класи від дуже крутих людей … Будуть воркшопи і ворлдкафе, щоб ви придумали і втілили якісні проекти. Наставники, які допоможуть реалізувати проекти вдома і які будуть давати корисні поради.

Чому ми?
За останній рік ми провели вже три проекту «СІМінар» більше ніж на 700 осіб, дві Всеукраїнських літніх школи тренерів, Школу особистих навичок, на якій було 24 тренінгів по два дні. Ось такі проекти ми провели для інших, а тепер прийшов час для тебе!

Скільки це коштує?
Участь у проекті нічого не коштує! Більше того, це не тільки безкоштовно, учасникам з інших міст надається БЕЗКОШТОВНЕ житло в Києві!

Вам не потрібно буде шукати дороге житло в Києві чи не спати вночі, про це подбали ми. Для його отримання необхідно зібрати команду (4-5 чол.), зареєструвати кожного її члена і надіслати фото білетів до Києва на 18 травня одним листом за адресою illanterfeit@gmail.com з темою: “Помешкання СУП” (так ми знатимемо, скільки місць бронювати в готелі).
Контакти
Олександр Шуригін
Спілка Ініціативної Молоді
illanterfeit@gmail.com
097 699 22 13
З більш детальною інформацією можна ознайомитись на: http://sim.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар