12 липня 2013

Конкурсний відбір учасників на тренінг "Залучення локальних ресурсів для впровадження змін у громаді"

Вінницький обласний комітет молодіжних організацій в партнерстві з громадською організацією «Наше Поділля» та Вінницьким прес-клубом реалізує проект «Соціальна мобілізація для розвитку громад», який здійснюється за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED), США.

Впродовж здійснення проекту будуть відібрані 25 представників локальних громадських організацій Вінницької області, які стануть учасниками ряду тренінгів (перевага буде надана представникам сільських громадських організацій). Після навчання для учасників проекту буде оголошений конкурс міні-грантів.

До 19 липня оголошується прийом заявок на участь у дводенному тренінгу «Залучення локальних ресурсів для впровадження змін у громаді».

Географія конкурсу: районні центри, села та селища Вінниччини.

Учасники: активісти місцевих громадських організацій та громадські діячі, які потім можуть створити НДО або активно працювати.

Навчання відбуватимуться 27-28 липня 2013 року.

Умови участі:  до 19 липня бажаючі мають заповнити та подати заявку на електронну адресу:strela@svitonline.com або larysa.stepanets@gmail.com

Організатори покривають всі витрати пов'язані з проживанням, харчування, та забезпечення роздатковим матеріалом. Компенсація витрат за проїзд здійснюється відповідно та при наявності квитка.

Контакти організаторів: Наталія Гижко (066-731-35-69), Лариса Степанець (067-974-27-97).

Завантажити форму заявки: http://vn.ukrcei.org/anouns/konkursnii_vidbir_uchasnikiv_na_trening_zaluchennya_lokalnih_resursiv_dlya_vprovadzhennya_zmin_u_gromadi.html



Немає коментарів:

Дописати коментар