26 липня 2016

Мікро-гранти в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку»

Екоклуб оголошує конкурс на отримання мікрогрантів в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку», для молодіжних громадських організацій та ініціативних груп з Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької та Волинської областей.

Запрошуємо до участі ініціативну молодь, яка прагне реалізувати свої практичні ідеї і сфері захисту навколишнього середовища та протидії змінам клімату.

Ми вітаємо участь у конкурсі ідеї самих широких форматів, які спрямовані на покрашення життя суспільства та розвиток регіональної громадської активності.

Це можуть бути практичні та освітні ініціативи, спрямовані на локальну протидію змінам клімату; розвиток енергозбереження, відновлювальних джерел енергії; природоохоронні дії, які сприяють сталому розвитку суспільства і вирішенню нагальних екологічних регіональних проблем.

Загальний фонд технічної та матеріальної допомоги конкурсу 4500 євро. Мінімальний розмір допомоги - 500 євро, максимальний - 1500 євро.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 серпня 2016 (включно).

Проектом передбачено організація та фінансування подорожі трьох учасників, з ряду фіналістів, до Німеччини з метою отримання актуальних знань то обміну досвідом в реалізації проектів, спрямованих на захист навколишнього середовища.

Детальні умови конкурсу та аплікаційну форму для заявки можна завантажити за посиланням: http://ecoclubrivne.org/dra-initiatives/.

Для запитань звертатися: 
Ольга Лящук : olya.lyashchuk@ecoclubrivne.org; 
Наталія Холодова: natalia@ecoclubrivne.org ; 0673636226

Немає коментарів:

Дописати коментар