03 грудня 2011

Конкурс мінігрантів для організацій південної України

Конкурс мінігрантів в рамках програми «Посилення впливу громадських організацій у місцевих громадах південної України» (для громадських організацій з Миколаївської, Одеської, Херсонської, Вінницької областей та Криму).
Громадські організації Товариство «Східноєвропейський Демократичний центр» (Польща) та Молодіжна організація «Нова генерація» оголошують конкурс проектів на отримання міні грантів. Конкурс є компонентом програми «Посилення впливу громадських організацій у місцевих громадах південної України», яка реалізується за підтримки National Endowment for Democracy.
Метою конкурсу є розвиток та підтримка громадських ініціатив в регіонах півдня України – в Миколаївській, Одеській, Херсонській та Вінницькій областях та в Криму.
Підтримуються проекти, які: - спрямовані на рішення найбільш актуальних та конкретних проблем місцевих громад, при активному залучені громадян, представників місцевої влади; захист інтересів та прав громадян, - розвивають громадську активність у місцевих громадах, сільський населених пунктах і в районних центрах, - молодіжні ініціативи та ініціативи, які сприяють розвитку волонтерства.
Пріоритет надаватиметься проектам, у яких закладено партнерство щонайменше з двома місцевими інституціями (наприклад місцевою владою, школою, місцевою пресою, місцевим партнером). Їх роль у реалізації проекту повинна були обгрунтована і описана у проектній заявці. Проекти організацій, які вже отримували мінігрант від Східноєвропейського демократичного центру, не можуть бути простим повторенням реалізованої вже діяльності, повинні іти о крок далі (наприклад включати партнерство, нові методи праці, більше залучення місцевої громади).

Реалізація проектів може розпочатися 1 лютого 2012 і тривати до 16 квітня 2012 року.
Заявки приймаються до 18 грудня 2011 року включно.
Розмір гранту: до 800 $ (до цього додається власний внесок не менше 10%).
Участь у конкурсі можуть приймати тільки зареєстровані громадські організації.
Для участі у конкурсі потрібно надати: У друкованому вигляді:
·         2 примірники форми заявки заповненої українською мовою (шрифт Arial 10), а також В електронному вигляді:
·         заповнену форму заявки (шрифт Arial 10);
·         скан-копію Cвідоцтва про державну реєстрацію;
·         скан-копію Cтатуту організації (розділи «мета та завдання організації»);
·         скан-копію довідки з Державної податкової адміністрації про присвоєння ознаки неприбутковості;
·         банківські реквізити організації.
Просимо надсилати заявки за поштовою адресою: Молодіжна організація «Нова генерація» м. Херсон, 73025, вул. 9-го січня 28, оф.28 з приміткою «Конкурс грантів - Зміцнення третього сектора в південній Україні»
Копію заявки в електронному вигляді та потрібні скан-копії просимо надсилати на адресу: natalia@socioprostir.org.ua.
Заявки отримані після 18-го грудня 2011 року не розглядатимуться. За дату подання проектів вважається дату відправлення заявки (друкованої версії) за поштовим штемпелем, а також дату її відправлення на електронну скриньку.
З усіма запитаннями просимо звертатися до:
Наталі Чермошенцевої, координаторки проекту в Україні: natalia@socioprostir.org.ua, тел. 0509474811(0552)420322.
 Джерело : Молодіжна організація «Нова генерація»
Додатки : Заявка ( $.doc, 71 Kb ): http://civicua.org/main/data? t=2&c=1&q=1723926

Немає коментарів:

Дописати коментар